Welkom op wijndomein Carrijn

Willy Carrijn is een kleine zelfstandige wijnbouwer die in 2008 begonnen is met fruitwijn te maken. Het is in die periode dat hij de smaak te pakken kreeg voor de wijnbouw. Omdat Willy het zéér belangrijk vindt om correct te kunnen proeven heeft hij ook de cursus sommelier-conseil gevolgd, evenals opleidingen bij de Vlaamse Wijnmakersgilde.

Als sommelier is Willy de geknipte persoon om u te adviseren over wijn en wijnspijs-combinaties. Hij geeft je heel graag uitleg bij de verschillende dranken die hij in zijn gamma heeft, en zorgt voor een optimale symbiose tussen spijs en drank. Met zijn breed en uitgekiend smaakpalet helpt Willy je om de juiste wijn bij de juiste gerechten te drinken.

Bij wijndomein Carrijn worden er rondleidingen en degustaties georganiseerd, dit is altijd op afspraak. U kan ons altijd contacteren indien u meer info wenst of een andere vraagt heeft.

De website is onder vernieuwing en wordt binnenkort nog aangevuld!


Reacties

Eén reactie op “Welkom op wijndomein Carrijn”

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.