Assortiment

Ontdek de verschillende dranken uit ons gamma. U kan op elke drank klikken om meer info te bekomen.

De prijs voor Oudenhoofse pommeau en Oudenhoofs Aperitief is telkens €15 per fles, of €25 voor twee flessen.
De prijs voor de gins is €35 per fles, of €65 voor twee flessen.

De prijs voor onze wijnen zijn steeds €15 per fles.

Wijn

Ontdek hieronder al onze wijnen die we toe nu toe geproduceerd hebben, klik op één van deze wijnen om meer info te bekijken. De prijs per fles is €15. 

Gin

De gekozen naam voor deze gins zijn een ode aan de eerste kleinzoon (Cesar) en de vervaardiging door Wijndomein Carrijn.
Dit zijn twee unieke gins die perfect als mix kunnen gedronken worden.
Klik op één van deze gins om meer info te bekijken en laat u verleiden tot het aankopen van deze gins. De prijs voor één gin is €35, als u ervoor kiest om twee gins te kopen betaalt u €65.

Oudenhoofs Aperitiefke

Deze aperitief is een porto, maar omdat in de Europese Unie alleen het product uit Portugal het label porto mag dragen heeft het de naam Oudenhoofs Aperitiefken gekregen. Deze porto kan perfect geserveerd worden als aperitief, digestief of als dessertwijn. 

Bekijk de volledige info door op één van onze twee aperitieven te klikken en laat u overtuigen om deze te kopen. De prijs voor één apertief is €15, de prijs voor twee flessen is €25.

Oudenhoofse Pommeau

Pommeau is een alcoholische drank uit de Franse regio’s Normandië en Bretagne die wordt gemaakt door calvados te mengen met geklaard appelsap totdat het mengsel een alcoholpercentage van 17% of meer heeft. Dit is een versterkte wijn zoals port en sherry. 

Contactformulier

Wenst u meer info over een bepaald product? Of heeft u interesse in een degustatie bij ons? Contacteer ons voor meer informatie.

6 + 8 =

Adres

Brakelstraat 18
9620 Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove)

Telefoon

09/360 09 02
0495/22 24 46

BTW

BE 0590.733.661